УКР РУС

"Динамо – ідеальний клуб для нього": Нінковіч порадив киянам звернути увагу на юну зірку з Австралії

19 жовтня 2020 Читать на русском

Колишній хавбек Динамо Мілош Нінковіч закликав київський гранд пильно придивитися до захисника Сіднея Антона Млінаріча.

"Млінаріч – дуже хороший перспективний гравець, йому 18 років. У минулому році грав за збірну Австралії U-17 на чемпіонаті світу. Думаю, він – найперспективніший центральний захисник в Австралії.

Луческу закликав молодих гравців Динамо не звертати увагу на колишніх легенд київського клубу

Були й інші клуби, які хотіли його. Коли він мені сказав, що Динамо хоче його, то я відповів, що це ідеальний клуб для нього. Тому що зараз Динамо дає більше шансів молодим гравцям. Тому я вважаю, що Динамо буде ідеальним клубом для нього. Я з ним вчора розмовляв, хоча ще ніхто не знає, чи буде він летіти до Києва. Я знаю, що в Україні не дуже хороша ситуація з коронавірусом. Він буде вирішувати це зі своїм агентом, з Динамо. Не знаю, як це все закінчиться, але Динамо повинно на нього подивитися", – запевнив Нінковіч у коментарі ПроФутбол.

Зауважимо, 18-річний Млінаріч виріс на заході Сіднея, має австралійське громадянство, але у нього є хорватське коріння. Антон ще не дебютував за першу команду Сіднея – виступав за Сідней-2 і U-21. За збірну Австралії U-17 центрбек провів 4 матчі на ЧС-2019.

"Це те, що надягається на руки, коли холодно?": шанує Динамо, карав Ростов, але для збірної України – втрачений назавжди