УКР РУС

Динамо – Фенербахче: Шацьких виділив головні козирі киян у кваліфікації ЛЧ

16 червня 2022 Читать на русском

Колишній гравець і тренер Динамо Максим Шацьких переконаний, що команді Луческу до снаги вийти у третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23.

За підсумками жеребкування другого кваліфікаційного раунду ЛЧ Динамо випав віце-чемпіон Туреччини – Фенербахче. Перший поєдинок кияни зіграють на номінально домашній арені 19 або 20 липня.

Результати жеребкування 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів – Динамо проти 19-разового чемпіона, нефарт поляків

"Я жеребкування ніколи не дивився, навіть коли грав, але його результат знаю. Фенербахче, чи не Фенербахче – яка різниця? Не бачу жодних проблем, але зрозуміло, що буде тяжко. Все залежить від того, у якому стані кияни підійдуть до цих матчів. Дуже важливо провести правильно підготовку. Але тренер у них досвідчений, тож, думаю, розбереться.

Фенербахче – клуб, який щороку бореться за чемпіонство, але коли вони востаннє були чемпіонами? 2014-го? Я вже не пам'ятаю. Але це не говорить про те, що вони слабка команда, нічого подібного. У чемпіонаті Туреччини вони постійно у трійці, тож недооцінки бути не повинно.

Хлопці міцні в Динамо, з будь-якої ситуації знайдуть вихід і що робити, вони знають. Тому, я думаю, кияни будуть готові.

Психологічно, можливо, Луческу знає турків краще. Знає, на чому їх можна впіймати, на чому спровокувати, бо турки – вони такі, заводні, імпульсивні хлопці. По особистостях Луческу, може, підкаже, знову ж таки – кого можна десь вивести з себе, як краще зіграти з ним. Звичайні, робочі моменти.

Індивідуально сильних гравців достатньо. Той же Циганков повинен, бо вже настав час, повинен щось демонструвати. Бєсєдін, думаю, форму оптимальну набере до цього часу. Буяльський теж. В обороні начебто порядок. Жора, зрозуміло, в ділі. Є кому проявляти себе, але тут все залежатиме від командної гри, тактики, схеми гри", – цитує Шацьких FanDay.

Ярмоленко в Динамо, Рух витіснить Зорю, сильна збірна і бідні "аграрії" – що буде з українським футболом?