УКР РУС

Динамо – АЕК Ларнака: прогноз на матч Ліги Європи

13 вересня 2022 Читать на русском

Динамо Київ прийме АЕК Ларнака в 2-му турі групового етапу Ліги Європи 2022/23. Який прогноз букмекерів на гру, підкаже "Футбол 24".

Матч Динамо – АЕК Ларнака відбудеться у четвер, 15 вересня, на стадіоні імені Юзефа Пілсудського у польському Кракові. Початок гри – о 22:00 за київським часом. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Динамо обіграло Львів у матчі УПЛ – старі герої помінялися місцями і перервали історичну серію поразок киян

Динамівці вперше у своїй історії протистоятимуть команді, що представляє Кіпр. А от АЕК у поточному євросезоні вже обігрував українців. Команда з Ларнаки двічі здолала СК Дніпро-1 (2:1, 3:0), не пустивши підопічних Олександра Кучера в груповий турнір Ліги Європи. АЕК, який влітку очолив іспанець Хосе Луїс Ольтра, програв лише один із 8-ми останніх виїзних єврокубкових матчів.

Обидві команди почали євросезон у Лізі чемпіонів. АЕК вилетів від Мітьюлланда у другому раунді кваліфікації ЛЧ (дві нічиї 1:1 і поразка в серії пенальті). "Біло-сині" стартували на цій же стадії, пройшли двох суперників, але проти Бенфіки шансів у киян не було (0:5 за сумою двох матчів).

Динамо Київ – АЕК Ларнака: прогноз на матч Ліги Європи 15 вересня 2022

Авторитетна контора Bwin явним фаворитом матчу вважає Динамо. Коефіцієнт на перемогу киян становить 1.70. Натомість поставивши на гостьовий успіх АЕКа, можна збільшити виграш у майже 5 разів (4.80). Нічия оцінюється балом 3.80. Надто результативного поєдинку очікувати не варто: стандартний тотал більше ніж 2.5 оцінили в 1.90, аналогічний тотал менше – 1.80.

Фахівці William Hill оперують схожими цифрами. На тріумф підопічних Мірчі Луческу ставлять 1.73, тоді як шанси віце-чемпіона Кіпру вважають значно нижчими – коефіцієнт 4.75. Цінник нічиєї – 3.70. Найбільш ймовірним підсумком матчу, на думку букмекерів, є перемога Динамо з мінімальним рахунком 1:0. Коефіцієнт на цей результат складає 6.50.

Нагадаємо, у першому турі Ліги Європи обидві команди зазнали поразок і замикають турнірну таблицю групи B. Кияни в компенсований час втратили нічию з Фенербахче, а АЕК аналогічним чином програв Ренну. На вихідних Динамо і АЕК здобули перші перемоги у внутрішніх чемпіонатах, перервавши невдалі серії на старті сезону.

Динамо провалило старт сезону: чи варто відправляти Луческу у відставку?