УКР РУС

"Димінський пересував фішки, а тренер сидів поруч": колишня зірка Карпат у захваті від президента "левів"

2 квітня 2020 Читать на русском

Екс-форвард львівських Карпат Сергій Зеньов поділився думками з приводу власника "зелено-білих" Петра Димінського.

"Навіть не знаю, чи керує клубом Димінський. Насправді з ним ніколи не було несподіваних ситуацій. Ми завжди приблизно уявляли, чого очікувати завтра, через тиждень чи півроку. Але з ним завжди було цікаво.

"Ніхто з народу не дасть і 100 грн на Карпати": експерт каналів "Футбол" назвав винних у ганебних результатах "левів"

Особливо, коли приходив до нього в офіс. Там був великий мармуровий стіл з малюнком футбольного поля. І він завжди фішки пересував. Тренер зазвичай сидів поруч, а Димінський пересував фішки і розповідав нам різні тактичні нюанси – як треба і що він хоче від нас бачити. Зазвичай ми сиділи і мовчали. Не було сумнівів в тому, що він любить і розбирається в футболі. Зрозуміло, що він не знав якихось тренерських деталей, але розумів і бачив гру. По-своєму – це точно. Але в цілому розбирався добре.

І моє запрошення в Карпати – це ж його ідея. Я приїхав до Іспанії в останній день зборів і у першій грі забив три голи. Він каже: "Полетіли до Львова". Але у мене не було квитків. Димінський відповів: "На моєму літаку полетимо". Це було максимально його рішення, а не тренерського штабу", – розповів Зеньов у коментарі виданню Tribuna.

Нагадаємо, естонський форвард захищав кольори львівських Карпат з 2008 по 2014 роки.

Карпати на дні: хто винен у провалі "зелено-білих" і як далі бути?