УКР РУС

Дідьє Дешам зіграє проти своєї колишньої команди

24 вересня 2010

У наступному турі Ліги чемпіонів "Челсі" прийматиме "Марсель". Ця поїздка має стати нелегким випробовуванням для Дідьє Дешама, який відіграв за аристократів свого часу десять сезонів.

Ось що сказав тренер “Марселя” про “Челсі”: "Стадіон відновили та збільшили, але та чудова атмосфера, в яку мені довелося зануритися, залишилася незмінною.

Англійські арени завжди заповнені, на "Стемфорд Брідж" приходили сім'ями, тому на матчах обстановка була та що треба, - розповідає Дешам. - Нинішній "Челсі" - достатньо конкурентоспроможна на європейському рівні команда.

В його складі майже 20 гравців різних збірних, тобто завжди знайдеться заміна, якщо хтось отримає травму або дискваліфікацію".

До свого майбутнього суперника Дідьє ставиться з повагою, про що свідчать його слова:"Безсумнівно, Ліга чемпіонів - найкращий з турнірів.

"Челсі" не просто хоче перемогти в ньому, але є однією з чотирьох-п'яти команд, які дійсно можуть розраховувати на це.

В минулому сезоні лондонці стали чемпіонами Англії і зараз теж демонструють відмінну гру. Я добре знайомий з Карло Анчелотті.

Півроку він був моїм наставником в "Ювентусі", до того ж я неодноразово грав проти його команд. Високо ціную його футбол і буду радий побачитися з ним знову".