УКР РУС

Дибала та Ікарді ризикують пропустити ЧС-2018 через тактичні погляди Сампаолі

22 березня 2018 Читать на русском

Нападник Інтера Мауро Ікарді та форвард Ювентуса Пауло Дибала можуть залишитись поза заявкою збірної Аргентини на ЧС-2018.

Дибала та Ікарді, трансферна вартість яких становить більше 100 млн євро, не входять у тактичні плани наставника збірної Аргентини Хорхе Сампаолі, інформує Marca. Обидва гравці навіть не потрапили у заявку Аргентини на товариські матчі проти Італії та Іспанії.

Ікарді: Мене хотіли бачити в збірній Італії та Іспанії, але я вибрав Аргентину

Сампаолі після нетривалої паузи вирішив повернути у національну збірну Гонсало Ігуаїна, а місце Серхіо Агуеро у стартовому складі навіть не обговорюється.

Очікується, що Сампаолі візьме на ЧС-2018 трьох чітко виражених нападників, тобто, Дибала та Ікарді теоретично могли б претендувати на ще одне вакантне місце. І саме тут розпочинається найцікавіше. Керманич збірної Аргентини начебто збирається зробити ставку на 20-річного Лаутаро Мартінеса. Сенсаційний форвард Расінга, на якого полює ледь не пів-Європи, забив 9 голів у 9-ти офіціних матчах сезону, а його стиль гри та бомбардирський інстинкт неабияк приваблюють Сампаолі.

Відтак, цілком ймовірно, що Дибала та Ікарді, дві великі зірки, які на двох забили 39 голів у Серії А, можуть пропустити ЧС-2018. Принаймні, у них є ще два місяці, щоб довести Сампаолі свою профпридатність.

Мессі забив неймовірний гол на тренуванні збірної Аргентини, знищивши 7-х партнерів по команді