УКР РУС

Ді Вайо поставив "Юве" "двійку". ВІДЕО

27 лютого 2011

"Ювентус" вкотре підтвердив реноме команди, що найгірше за інших виступає у рідних стінах. Цього разу туринцям "допоміг" це зробити Марко ді Вайо.

Капітан “Болоньї” був найкращим на полі серед гравців обидвох команд і його два голи стали єдиними у матчі.

Спочатку Марко скористався з чудової передачі Мутареллі і, перекинувши м’яча над Сторарі змусив капітулювати кіпера “Юве”. А у середині другого тайму ді Вайо розібрався одразу з трьома захисниками туринців, після чого їхній воротар вдруге пішов витягати м’яча із сітки воріт.

Як не дивно, але був Марко і чи не найкращим у захисті своєї команди, неодноразово відбиваючи м’яча після потенційно небезпечних ударів гравців "Ювентуса".

До честі “б’янко-неррі” варто сказати, що моменти у них були і ледь не 100-відсоткові. Але інколи трапляються такі матчі, в яких м’яч просто відмовляється потрапляти у ворота.

“Ювентус” - “Болонья” - 0:2 (0:0)

Голи: ді Вайо, 49, 66

Попередження: Пепе, 87 — Мутареллі, 64, Брітос, 72

“Ювентус”: Сторарі, Грігера (Пепе, 69), Барцальї, Бонуччі, Кьєлліні, Красіч, Маркізіо, Мело, Мартінес (Дель П’єро, 46), Матрі, Яквінта (Тоні, 46)

“Болонья”: Вівіано, Брітос (Черубін, 76), Портанова, Еспозіто (Мутареллі, 31), Рубін, Перес, Мудінгаї, Казаріні, Делла Рокка, Меджоріні (Буше, 88), ді Вайо