УКР РУС

Девіч з пенальті долучився до яскравої перемоги "Рубіна" над московським "Динамо"

9 квітня 2016 Читать на русском

У поєдинку 23 туру російської Прем'єр-ліги "Рубін" на домашній "Казань Арені" приймав московське "Динамо".

Гра завершилась більш ніж упевненою перемогою господарів - 4:1. Зуміли казанці відкрити рахунок майже одразу після стартового свистка - гол до свого активу записав Гьокденіз. Другий м'яч опинився в сітці воріт Шуніна вже на 14 хвилині - прекрасну майстерність продемонстрував Канунніков, однак за мить москвичі зуміли скоротити відставання - оскільки на 17 хвилині вдало реалізував пенальті Іонов.

Проте це не знітило "рубінових", і згодом ще 2 м'ячі побували в сітці воріт "Динамо". Спершу на 30 хвилині гол до свого активу записав Портнягін, а вже в другому таймі наш Девіч після удару з 11-метрової позначки поклав 4-й.

Додамо, що Марко з'явився на полі за 4 хвилини до свого влучного пострілу. Натомість інший українець Андрій Пилявський провів всі 90 хвилин на лаві запасних.

Після такого результату казанці та москвичі й надалі залишаються в середині турнірної таблиці - 9 та 11 місця відповідно.

Росія. Прем'єр-ліга. 23 тур

"Рубін" – "Динамо" (Москва) – 4:1 (3:1)

Голи: Гьокденіз, 3; Канунніков, 14; Портнягін, 30; Девіч, 68 (пенальті) – Іонов, 17 (пенальті).

Склади команд:

"Рубін": Рижиков, Котунью, Бергстрем, Кверквелія, Кузьмін (к), Оздоєв, Кисляк, Цакташ (Ахметов, 73), Гьокденіз (Ткачук, 61), Канунніков, Портнягін (Девіч, 64).

Запасні: Нестеренко, Акмурзін, Набіуллін, Устінов, Пилявський, Білялєтдінов, Джалілов, Дядюн.

"Динамо": Шунін (к), Живоглядов, Хольмен, Д'яков (Ташаєв, 46), Губочан, Морозов, Соснін, Драгун, Зобнін, Іонов, Бечирай.

Запасні: Габулов, Лещук, Єщенко, Катрич, Тєрєхов, Кузьмін, Погребняк, Обольський.

Девіч визнаний автором найкрасивішого голу місяця в "Рубіні"

Девіч: Хочу повернутися у збірну України і зіграти на Євро-2016