УКР РУС

Дестро гальмує своїх у гонитві за ЛЧ. "Мілан" - "Рома" - 2:1

9 травня 2015 Читать на русском

Римські "вовки" несподівано гальмують на "Сан-Сіро" з командою Індзагі, яка не вигравала 5 турів.

У першому таймі колектив Руді Гарсії грав так, наче це не йому треба виграти боротьбу за лігочемпіонські путівки. Не дивно, що краще виглядали традиційно кризові "міланісти". Удар Хонди з меж штрафного змусив Де Санктіса рятувати в ефектному стрибку. У римлян чи не єдиний за перші 70 хвилин момент не використав Манолас - грецький захисник поцілив у стійку. 

Бонавентура на 38-ій ще раз навантажив воротаря "Роми", і той не дав слабину. Але за дві хвилини ван Гінекель таки перехитрив 37-річного стража воріт і знайшов гольову шпарину. Після перерви ж "Мілан" подвоїв перевагу. Маттіа Дестро відгукнувся на ще один асист Хонди і вколотив свої команді, з якої перейшов в оренду, під поперечину. Тотті вийшов якраз вчасно. Вчасно, бо Де Йонг занадто агресивно атакував Ітурбе. Ческо пробив з позначки не найкраще, але снаряд таки прошмигнув крізь Дієго Лопеса.

"Мілан" несподівано перериває серію з 3-х поразок і набирає 46 очок. "Рома" до неділі залишається другою, але дає шанс "Лаціо" себе випередити, а "Наполі" скоротити відставання до 2 балів.

"Мілан" - "Рома" - 2:1 (1:0)

Голи: Ван Гінкель, 40, Дестро, 59 - Тотті, 73 (пен.)