УКР РУС

Десна – Арсенал-Київ: анонс матчу УПЛ

14 вересня 2018 Читать на русском

Десна вдома приймає Арсенал-Київ в рамках 8-го туру УПЛ. Анонс та прогноз матчу читайте на Футбол 24.

Десна – Арсенал-Київ

14 вересня, 19:00, Чернігів, стадіон ім. Юрія Гагаріна

Головний арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Десна у минулому турі зазнала мінімальної домашньої поразки від донецького Олімпіка, яку важко назвати несправедливою. Так, господарі у першому таймі претендували на пенальті, а гості не так вже й багато створили – але "сіверяни" в плані гольових епізодів все одно були більш бідними. Ця невдача виявилась досить болючою, адже команда досі не перемагала у Чернігові, хоча там завжди збирається велика публіка. Та й взагалі – у Десни лише дві звитяги у чемпіонаті, що не лише некрасиво виглядає перед своїми фанатами, а й суттєво шкодить високим задачам клубу на сезон. Очевидно, що на матч проти Арсенала-Київ підопічні Олександра Рябоконя вийдуть неймовірно зарядженими – інакше у їх ситуації просто неможливо.

Старенький: У грі з Арсенал-Київ Десна налаштована на перемогу

Кияни свою останню гру провалили просто феєрично. Луганська Зоря, яка завітала у гості після драматичної поразки у Лейпцигу, відвантажила п'ять м'ячів у ворота Сітала, не пропустивши жодного. Втім, поки що дане фіаско можна списати на різницю у класі та злість "мужиків", адже протягом трьох попередніх турів Арсенал-Київ явно прогресував, збільшивши кількість і точність ударів на 50%, забравши очки у Чорноморця та прибивши на виїзді Карпати. Словом, українських "канонірів" не можна недооцінювати, хоча статус андердога у грі проти Десни це не знімає. Навіть футболісти Арсенала-Київ (і не тільки) говорять про те, що Фабріціо Раванеллі бракує досвіду, а тренування як слід не поставлені, тому можна констатувати – Десна близька до непростої, але першої перемоги в Чернігові.

Ковпак: Футболістам Арсенал-Київ дуже складно зрозуміти, що від них вимагає Раванеллі

Нападник черніговської Десни Денис Безбородько

Кадрова ситуація Десни виглядає стабільно. Дмитро Хльобас у середу повернувся до тренувань у загальній групі, залікувавши пошкодження задньої поверхні стегна. Інших травмованих у складі чернігівців немає, але є дискваліфіковані – Андрій Гітченко у минулому турі отримав червону картку. Що стосується Арсенала-Київ, то тут через перебір карток не зможуть зіграти відразу два футболісти – Оскар Піріс та Павло Оріховський. Втім, кияни під час перерви в УПЛ не сиділи склавши руки, швиденько придбавши нападника Зірки Максима Прядуна, дозаявивши екс-хавбека Дніпра Юрія Вакулка та орендувавши 19-річного італійського форварда Го Н'Чеде Масімо Віро.

Хльобас: Динамо винне мені ще дві зарплати

Орієнтовні склади на матч Десна – Арсенал-Київ

Десна: Паст, Люлька, Єрмаков, Братков, Д. Фаворов, Коберідзе, Огиря, Мостовий, Хльобас, Старенький, Безбородько

Арсенал-Київ: Сітало, Дубінчак, Єліч, Карась, Майданевич, Євтовскі, Домбровський, Лола, Гринь, Бушман, Алєксєєв

Прозгноз Футбол 24 – 2:1