УКР РУС

"Дешам виставить резервний склад на Фінляндію": Заваров – про шанси збірної України на вихід на ЧС-2022 

14 жовтня 2021 Читать на русском

Колишній тренер збірної України Олександр Заваров оцінив перспективи національної команди у відборі на чемпіонат світу 2022 року.

"Вся боротьба ще попереду. Шанси у збірної України є. Все залежить від самих футболістів і тренерського штабу.

"Нехай пошукає причини в собі": екс-гравець збірної України відповів Степаненку щодо критики газону на Арені Львів

У групі склалася така ситуація, коли багато що пов'язано не лише з результатом поєдинку в Боснії, але й з результатами матчів за участю конкурентів. Ясна річ, що хотілося б сподіватися виключно на себе, але виходить, що потрібно чекати результати двох інших ігор: Боснія і Герцеговина – Фінляндія і Фінляндія – Франція.

Я думаю, що за три дні до матчу українців в Зениці збірна Франції обіграє Казахстан і достроково вийде до фінальної частини світової першості, а в останній грі з Фінляндією Дідьє Дешам виставить резервний склад. Як би там не було, а нашій збірній потрібно обігравати боснійців і розраховувати, що фіни втратять очки з французами", – сказав Заваров у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, українцям залишилось провести лише одну гру в рамках кваліфікації до ЧС-2022. У виїзному матчі проти Боснії команді Петракова потрібно перемагати, щоб гарантувати собі другу сходинку у групі D. Поєдинок відбудеться 16 листопада.

Нічия із Боснією – на сумлінні Петракова: у чому полягають фундаментальні та хронічні помилки тренера?