УКР РУС

Денисов: Матчі "Динамо" в Лізі чемпіонів транслюються каналом "Футбол", тут Суркіс не проявляє принциповість

17 квітня 2017 Читать на русском

Ведучий програми "Великий футбол" Олександр Денисов прокоментував висловлювання президента "Динамо" Ігоря Суркіса щодо створення єдиного телевізійного пулу.

"Єдиний пул і канал "Футбол" – не одне і те ж. Єдиний пул – це єдиний продукт для покупки телебаченням і спонсорами. Пул – це матчі всіх без винятку клубів, тв-права, які Прем'єр-ліга реалізує на ринку для різних телеканалів. Єдиний пул – це можливість залучення єдиного спонсора на всі матчі, що підвищує вартість спонсорського пакета. Це можливість продавати цілісний чемпіонат України закордонним мовникам та багато іншого, що дозволяє у майбутньому вивести український футбол, ну якщо не на такі доходи як у Франції, то хоча б на більш переконливі доходи.

Суркіс: Якщо телеканал завжди ображає моїх футболістів, то як ми можемо говорити про єдиний пул?

Сьогодні таких доходів в українських клубів немає, тому звідси і такі висловлювання президента "Динамо". Але ця принциповість Суркіса – не більше ніж гра на публіці, що легко доводиться одним фактом: матчі "Динамо" в Лізі чемпіонів транслюються каналом "Футбол". Половина доходів в Лізі чемпіонів "Динамо" – це гроші телеканалу "Футбол", які ми платимо за ліцензію показу Ліги чемпіонів, і які отримує Ігор Суркіс. Доходи високі, від таких не відмовляються. Тому тут президент "Динамо" не проявляє принциповість", – розповів Денисов в ефірі програми "Великий футбол".

, а також у Viber