УКР РУС

Денисов: Без транслятора залишився тільки Верес

18 липня 2017 Читать на русском

Директор телеканалів Футбол 1, Футбол 2 Олександр Денисов розповів які матчі УПЛ транслюватиме його телеканал і який клуб залишився без мовника.

"У зв'язку з тим, що не вийшло з єдиним пулом, нам довелося самим домовлятися з клубами і укладати контракти. По суті, ми контактували з тими клубами, з якими, передбачалося при "єдиній історії" працювати в пулі з декількома мовниками.

На сьогоднішній день ми підписали контракти з сімома клубами. Це Шахтар, Олександрія, Маріуполь, Олімпік, Зірка, Сталь і Ворскла. Решта клубів? Я не можу говорити за колег, знаю, що "плюси" покажуть чотири клуби: Динамо, Карпати, Зорю і Чорноморець. Виходить, поки без мовника залишається лише Верес.

Через те, що не вдалося створити єдиний пул, ми не могли врятувати всіх. У минулому сезоні ми транслювали шість клубів, в цьому році – сім. У нас просто немає можливості взяти більше.

Що стосується Вереса, сподіваюся, в майбутньому нам вдасться домовитися про трансляцію окремих матчів", – передає слова Олександра Денисова Football.ua.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що три клуби УПЛ можуть залишитися без транслятора.

Хахльов: Верес екстрено вийшов на телекомпанії