УКР РУС

"Де українці, а де росіяни?": Хацкевич порівняв виступи України та Росії на Євро-2020

2 липня 2021 Читать на русском

Колишній наставник Динамо Олександр Хацкевич поділився думками щодо виступів збірних України та Росії на Євро-2020.

"Де українці, а де росіяни? На сьогоднішній момент порівнювати нічого. Збірна України дійшла до чвертьфіналу. Плюс вони показують гру, видно, що вони набагато цікавіші. Збірній Росії потрібно міняти структуру гри, тому що все виглядає дуже примітивно.

"Футбол в Україні домінував, а російського футболу ніколи і не було": Бишовець шокував оцінкою команди Шевченка

Звичайно, за весь турнір накопичилася певна втома, але українці впродовж гри зі шведами показали, що в плані функціоналу вони великих проблем не мають. Що стосується збірної Англії, то у них молода команда, але не треба забувати, що і склад українців теж складається з молоді. Тут шанси 50 на 50.

Андрій Шевченко прищеплює збірній України гру першим номером. У багатьох зустрічах вони показують, що хочуть грати з м'ячем. Гра першим номером для українців – це не нововведення. У них є хороший підбір гравців, які вміють працювати з м'ячем і не хочуть з ним розлучатися", – наводить слова Хацкевича Чемпионат з посиланням на Риа-Новости.

Нагадаємо, збірна України вийшла до 1/4 фіналу Євро-2020, де зіграє з Англією вже 3 липня. Росія ж вилетіла на груповому етапі, посівши останнє місце у своєму квартеті.

Як Україна пройшла Швецію і що робити з Англією? Розбираємося без зайвої ейфорії