УКР РУС

Де Дзербі і екс-тренер збірної України зустрілись з дітьми-біженцями на базі Брайтона

29 жовтня 2022 Читать на русском

Наставник "чайок" Роберто Де Дзербі взяв участь у благодійній програмі для допомоги нашим співвітчизникам.

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі і його асистент провів зустріч з 15-ма українськими дітьми, які втекли на Туманний Альбіон від війни, повідомляє клубна прес-служба.

FourFourTwo включив двох колишніх наставників Шахтаря до рейтингу топ-50 найкращих чинних тренерів світу

Разом з італійським фахівцем поспілкуватись з молоддю прийшли його асистент і колишній тренер збірної України Андреа Малдера та четверо гравців "чайок": німецький півзахисник Паскль Грос, англійські хавбеки Соллі Марч і Адам Лаллана та іспанський голкіпер Роберт Санчес. Зустріч відбулась на тренувальній базі Брайтона перед матчем 14-го туру АПЛ проти Челсі. Тренер і футболісти поспілкувалися з дітьми та зробили спільні фотографії.

"Дуже радий, що діти тут у безпеці та щасливі. Було класно отримати змогу зустрітися з ними", – прокоментував дійство Де Дзербі.

Нагадаємо, 43-річний італієць підписав з Брайтоном контракт терміном на 4 роки, замінивши на посаді Грема Поттера, який перебрався в Челсі. З Шахтарем Де Дзербі працював з травня 2021-го по липень 2022 року і завоював Суперкубок України та став чемпіоном недограного сезону 2021/22.

Якби Мудрик був бразильцем, або Чому він змушував платити великі рахунки за світло