УКР РУС

Де Дзербі офіційно заявив, що покидає Сассуоло – фахівця сватають у Шахтар

16 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Сассуоло Роберто Де Дзербі підтвердив, що з наступного сезону у команди буде новий наставник.

"Перед грою минулого тижня проти Дженоа я поговорив з клубом і гравцями. Я сказав їм, що вирішив піти. Це рішення мене дуже стурбувало, я не радий цьому, але я роблю це, бо не думаю, що можу дати щось іще цій команді.

Я відчуваю, що досяг максимуму з ними за три роки. Я сподіваюся, що прийде інший тренер, і Сассуоло стане ще кращим.

Шахтар узгодив з Де Дзербі контракт на два сезони – Романо спростував чутки, що італійця прагне переманити Ліон

Я завжди буду вдячний клубу, але я професіонал, і час спробувати щось нове. Ми досягли піку. Це справді сумно. Я почав розглядати інші пропозиції лише тоді, коли дійшов такого висновку щодо Сассуоло, тому що я ніколи не став би порівнювати цю команду з іншими", – цитує Де Дзербі Sky Sport Italia.

До слова, Де Дзербі очолив Сассуоло влітку 2018 року. Відтоді команда провела 120 матчів у всіх турнірах – 43 перемоги, 36 нічиїх та 41 поразка. Останній матч на чолі "нероверді" 41-річний фахівець проведе 23 травня, коли його команда на власному полі прийматиме Лаціо в рамках 38-го туру Серії А.

Нагадаємо, Шахтар завершив минулий сезон без трофеїв і не став продовжувати співпрацю з Луїшем Каштру. Представники "гірників" утримуються від конкретики щодо наступника португальцю. Однак низка незалежних джерел стверджує, що це буде саме Роберто Де Дзербі.

Шевченко у Шахтарі – як відповідь Динамо та Луческу: несподіваний варіант і ще 5 тренерів на заміну Каштру