УКР РУС

ЧС-2023 U-20: команда гравця Шахтаря перемогла 9:0, США здобули перемогу над Словаччиною

26 травня 2023 Читать на русском

Відбулися перші матчі 3- го туру групового етапу ЧС-2023 серед збірних U-20. Результати – в цій новині на "Футбол24".

ЧС-2023 U-20, груповий етап, 3-й тур.

Група B

Еквадор – Фіджі – 9:0

Голи: Паес, 7, Соса, 34, Куеро, 36,45+6, Мінда, 66, 86, Шамба, 89, Самбрано, 90+6 (пен), 90+11

Словаччина – США – 0:1

Голи: – Кауелл, 38, Цакіріс 90+6

Еквадор, за який виступає новачок Шахтаря Деніл Кастільйо, з легкістю розправилася з Фіджі. Погром суперника розпочався вже на 7 хвилині зустрічі, коли влучно пробив Паес. 16-річний гравець став наймолодшим, хто коли-небудь забивав на чемпіонаті світу серед чоловіків до 20 років. До завершення першого тайму Еквадор ще тричі вразив ворота Фіджі. У другому таймі номінальні господарі не здавалися, і до кінця матчу ще п'ять голів влетіли у ворота Фіджі. Зауважимо, що Кастільйо ігрових хвилин не отримав і весь матч просидів у запасі.

Капітан збірної вигадав клуб, щоб поїхати на чемпіонат світу – неймовірний курйоз в Африці

В іншому матчі групи В зустрічалися Словаччина та США. Гості заволоділи ініціативою одразу після стартового свистка. Перший небезпечний момент у воріт Грдіна виник вже на 3 хвилині матчі. США намагалися раз за разом підходити до штрафного майданчика суперника, але забити швидкий гол не вдалося. Першими забила збірна Словаччини, але гол Адама Грігера було скасовано через офсайд. Через кілька хвилин американці відзначились і їхній м'яч арбітри зарахували. У другому таймі спроби господарів поля відігратися були марними. Зустріч так би й закінчилась, але Цакіріс на шостій доданій хвилині до основного часу забив другий гол США.

Завдяки перемогам американська збірна та команда Еквадору забезпечили собі вихід у плей-офф турніру. США очолює таблицю, маючи 9 балів, а Еквадор посідає другу сходинку з шістьма очками.

ЧС-2023 U-20: Туніс розтрощив Ірак, Південна Корея та Гондурас майже викинули з турніру Францію