УКР РУС

ЧС-2018: Сімпсони спрогнозували події і фіналістів турніру в серії за 1997 рік?

22 червня 2018 Читать на русском

Події Чемпіонату світу 2018 могли спрогнозувати у культовому мультсеріалі Сімпсони ще 21 рік тому. У мережі в контексті подій на ЧС-2018 почав набувати популярності старий уривок.

Мексиканці забивають і виграють 1:0 у стартовому матчі. Десь ми це вже бачили, чи не так. Так починається сюжет Сімпсонів у 1997-му про Чемпіонат світу з футболу.

ЧС-2018 Німеччина – Мексика: сексуальний футбол, повне фіаско Льова і заявка на сенсацію турніру

Далі бачимо, як мексиканець стрибає в басейн з дівчатами легкої поведінки. Тут бачимо схожість із 30-ма повіями, які "надихнули" команду Осоріо на перемогу над чинними чемпіонами світу.

Ну, а далі фінал, що визначить найвеличнішу країну світу. Матч Португалія – Мексика, який після останніх подій і згідно з турнірною сіткою ЧС-2018 є цілком можливим варіантом. "Це буде нудна гра з насильством на трибунах". Що ж, побачимо, чи пророцтво здійсниться повністю.

Сімпсони – мультсеріал для дорослих, відомий передбаченнями майбутнього. Автори мульта спрогнозували такі малоймовірні раніше події, як прихід Дональда Трампа на посаду президента США, падіння веж-близнюків у тих же штатах чи травму Неймара перед знаменитим матчем Німеччина – Бразилія (7:1).

З Неймара посміялися у "Сімпсонах". ВІДЕО