УКР РУС

ЧС-2018: колумбійський фанат втратив роботу через алкоголь на стадіоні

24 червня 2018 Читать на русском

Уболівальник збірної Колумбії Луїс Феліпе Гомес дорого поплатився за свою витівку на чемпіонаті світу-2018 у Росії з розпиттям спиртного на стадіоні.

Колумбійський фанат втратив роботу після того, як випив алкоголь із бінокля на трибунах Мордовія Арени, повідомляє BBC.

Найкращі фото вболівальниць 10 дня ЧС-2018: пишногруді бельгійки, сексапільні туніски та чарівні синьо-жовті

Луїс Феліпе Гомес став одним із героїв вірусного відео про колумбійських фанів, які зламали систему та пронесли спиртне на стадіон чудернацьким способом. Проте, вже за добу його життя кардинально змінилось. На батьківщині поведінка вболівальників викликала резонанс, а більшість зійшлася на думці, що фанати створюють негативний імідж Колумбії за межами країни.

Як наслідок, авіакомпанія Avianica Cargo звільнила Гомеса з посади регіонального менеджера напряму Європа-Азія та заявила, що колишній працівник своєю поведінкою, вживанням алкоголю, який був незаконно пронесений на стадіон, порушив порядок і норми, прийняті на ЧС-2018.

Сам уболівальник спробував виправдатися через соцмережі. Зокрема, Луїс Феліпе Гомес у Facebook написав, що не знав про відеозйомку та не проносив особисто спиртне на трибуни. За його словами, він підійшов привітатися зі знайомими, а ті запропонували йому зробити ковток. На це фанат погодився, оскільки перебував " в ейфорії від щастя та того, що побачив збірну Колумбії на чемпіонаті світу".