УКР РУС

Чорноморець – Динамо: онлайн-трансляція матчу УПЛ – Луческу роздає шанси проти 5 орендованих киян

19 листопада 2021 Читать на русском

Чорноморець номінально приймає Динамо у Києві в рамках 15 туру чемпіонату України 2021/22. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Така собі дуель основи з вчорашньою молодіжкою киян. Де дивитись матч Чорноморець – Динамо онлайн? Гру показують портал oll.tv (за наявності платної підписки) та канал "Футбол 1", де о 18:45 почне свою роботу студія "УПЛ ONLINE". Матч, як і онлайн-трансляція Чорноморець – Динамо на "Футбол 24", стартує о 19:30. Команда Луческу без дискваліфікованих Сидорчука, Забарного і Шапаренка прагне реабілітуватися після першої поразки за рік в УПЛ. Одесити, кістяк яких становлять орендовані динамівці, не програють уже 3 тури поспіль. Відзначимо, що у двох попередніх виїзних дуелях проти "моряків" кияни тоді ще під орудою Хацкевича набрали лише 1 бал.

Чорноморець – Динамо: анонс і прогноз на матч УПЛ

В основі номінальних господарів 5 гравців, які належать чинним чемпіонам України. Найбільше динамівців у захисті Чорноморця: Біловар, Кузик і Скорко. В опорній зоні це Юрій Тлумак, син легенди Карпат. Попереду Євген Ісаєнко. У запасі ще четверо: Кадірі, Білошевський, Михайленко і Сухоручко. Луческу дає шанс проявити себе Шкуріну, Вітінью та Караваєву. Андрієвський і Шепелєв – також нечасті гості у старті, але за відсутності Сидорчука і Шапаренка не мають особливої альтернативи. Загалом аж 6 нових польових гравців після Ворскли.

Чорноморець: Варакута – Скорко, Дубко, Біловар, Кузик – Вачіберадзе (к), Тлумак – Брагару, Ісаєнко, Авагімян – Бугай

Динамо: Бущан – Караваєв, Сирота, Кендзьора, Миколенко – Андрієвський, Шепелєв – Циганков, Буяльський, Вітінью – Шкурін