УКР РУС

"Чорноморець" – "Олександрія" та ще один недільний матч 25-го туру УПЛ. Анонс

16 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 25-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Волинь" – "Зірка", "Чорноморець" – "Олександрія".

"Волинь" – "Зірка"

16 квітня. 14:00. Луцьк. Стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Віталій Романов

Текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Луцька "Волинь" вдома на "Авангарді" буде приймати "Зірку". Підопічні Віталія Кварцяного знаходяться на дні турнірної таблиці і мають в своєму активі 10 набраних очок. В останній раз луцькі футболісти набирали очки ще 3-го грудня в матчі проти "Чорноморця" (0:0). Смак перемог "Волинь" не відчувала вже майже півроку – 22-го жовтня "Волинь" у 12-му турі в останній раз перемагала. Тоді був обіграний "Дніпро" з рахунком 3:0.

В цьому сезоні, на жаль, команда Віталія Кварцяного виглядає неконкурентоспроможною і в матчі проти будь-якої команди виступає у ролі аутсайдера. Проте згадаємо, що у "Волині" почали виплачувати борги футболістам. Можливо, це суттєво вплине на мотивацію гравців луцької команди і вони зуміють не програти. Але перед початком зустрічі "Зірка" виглядає більш міцним колективом.

Орієнтовні склади команд

"Волинь": Кичак, Задерецький, Горопевшек, Марушка, Никитюк – Герасимюк, Чепелюк, Тетеренко, Деда, Дудік – Петров

"Зірка": Паст – Полегенько, Перейра, Фатєєв, Бацула – Борха, Загальський, Лупашко, Чичиков, Сітало – Есеола

"Чорноморець" – "Олександрія"

16 квітня. 17:00. Олександрія. КСК "Ніка"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Одеський "Чорноморець" у минулому турі неочікувано завдав першої поразки лідеру чемпіонату донецькому "Шахтарю" (2:1). Завдяки цьому результату підопічні Олександра Бабича змогли наблизитись до "Олександрії" на відстань 3 очок. У разі тріумфу в цьому матчі одесити зможуть зрівнятися за очками з командою Володимира Шарана.

"Чорноморець" зіграє домашній матч 25-го туру в Олександрії

Проте і "Олександрії" очки дуже потрібні. Перемога в цьому матчі дасть можливість відірватися від "Чорноморця" і обійти у турнірній таблиці "Олімпік", який випереджає олександрійців лише на 1 очко.

В цьому матчі і "Чорноморець", і "Олександрія" мають кадрові втрати. Через дискваліфікацію не зіграють ключові гравці команд: Грицук ("Олександрія"), Хочолава ("Чорноморець"). Також у "Олександрії" ціла група гравців знаходиться в лазареті.

Підопічні Шарана мають п’ятиматчеву серію без перемог, тому виділити фаворита матчу дуже непросто. В будь-якому випадку вимальовується непогана боротьба за єврокубкові місця у верхній шістці.

Орієнтовні склади команд

"Чорноморець": Каневцев – Каплієнко, Азацький, Аблітаров, Люлька – Данченко, Андрієвський, Коркішко, Кабаєв, Третьяков – Хобленко

"Олександрія": Леванідов – Сімінін, Гітченко, Шендрик, Басов – Огіря, Полярус, Леонов, Старенький, Банада – Пономар

, а також у Viber