УКР РУС

Чому зірки і тренери Серії А провели матчі 34 туру з червоною фарбою на обличчі – їхні чарівні дружини приєднались

23 квітня 2018 Читать на русском
Created with Sketch.

Марек Гамшік, Пауло Дибала, Мауро Ікарді, Леонардо Бонуччі та купа інших зірок чемпіонату Італії взяли участь у важливій акції прямо під час матчів 34 туру чемпіонату Італії.

Зокрема, на центральний матч туру, а може, й сезону в Кальчо Ювентус – Наполі гравці та навіть судді вийшли з червоною позначкою на щоках. На інших поєдинках і гравці, і тренери приєднались до крутого флешмобу.

"Я ненавиджу несправедливість і насильство". Правила життя Зінедіна Зідана

Що це все значить? Серія А таким чином взяла участь в акції, яка стартувала і набула розмаху в соцмережах під хештегом #unrossoallaviolenza. Зірки чемпіонату Італії показують своєрідну "червону картку" насильству проти жінок.

Об'єднавши зусилля з організацією WeWorld Onlus, Асоціація італійських футболістів намагається підвищити обізнаність і привернути увагу суспільства до серйозної проблеми. Також відомі гравці опублікували у соцмережах спільні фото зі своїми чарівними дівчатами та дружинами, долучившись до акції.

Шведська футболістка зізналась, як одружений гравець з АПЛ намагався її зґвалтувати

Статистика свідчить, що в Італії кожна третя жінка страждає від певної форми насильства у своєму житті. Аж 80% випадків фізичної агресії проти жінок трапляються у сім'ях.

Шевченко у рекламі проти насильства. ФОТО