УКР РУС

"Чому грають Мустафі та Колашинац?": легенда Арсенала знищив Артету за вибір складу

25 грудня 2020 Читать на русском

Колишній нападник Арсенала Іан Райт розкритикував наставника "канонірів" Мікеля Артету та деяких основних гравців команди.

"Маю сказати, що, з огляду на те, яких гравців тренер обирає зараз, такі хлопці як Еміль Сміт-Роу і Джо Віллок повинні отримати шанс. Це просто, тому що ти дивишся на Вілліана, нічого не відбувається, і він грає погано. Чому на поле виходять гравці на кшталт Сеада Колашинаца? Чому грає Мустафі?

Венгер заінтригував майбутнім Озіла

Я б краще дивився на Саліба, який грає у команді до 23 років, на Сміта-Роу. Я би вважав за краще побачити щось інше. Я б сказав керівництву: дайте Месуту Озілу гроші, якщо тренер не збирається випускати його, і відпустіть. Те ж саме стосується Сеада Колашинаца і тих гравців, які перебувають в клубі і не збираються приносити користь.

Ось що потрібно Артеті – гравці, які приносять користь. Арсенал повинен усвідомити, що перебуває в ситуації, в якій все може стати ще гірше, якщо вони програють Брайтону і Вест Бромвічу. Ці матчі вони зобов'язані виграти", – наводить слова Райта The Mirror.

Слід зазначити, що Арсенал проводить катастрофічний сезон, набравши 14 очок та перебуваючи поблизу зони вильоту.

Різдвяна казка дідуся Боббі – як Ньюкасл взяв вершину, яка може більше ніколи не підкоритися