УКР РУС

"Чого він досяг у ролі тренера?": Решко пояснив, чому не бачить Скрипника у статусі наставника збірної України

17 серпня 2021 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Колишній захисник Динамо Стефан Решко поділився думками щодо кандидатур на посаду наставника збірної України.

"Достойна фігура на посаду наставника збірної України? Чесно скажу – таких я навіть не бачу. Мені сказали, що нібито серед можливих кандидатів згадувалися Олег Блохін та Олексій Михайличенко. Думаю, в черговий раз в одну і ту ж річку не ввійдеш. Обидва вже були головними тренерами національної збірної, показавши свої можливості. На посаду головного тренера поки не бачу серйозної кандидатури.

Федецький назвав головну перевагу Реброва над Петраковим і має свого кандидата у тренери збірної України

Міг би бути Мирон Маркевич – людина він досвідчена, бувала. Але найкраще, звичайно – Сергій Ребров. Він молодий сучасний тренер, який, будучи футболістом, багато пограв на високому європейському рівні і також встиг добре проявити себе на тренерській роботі за кордоном. Ребров – серйозна і солідна в усіх планах людина.

Віктор Скрипник? А чого він, скажіть, досяг у ролі тренера? Стабільна робота в Зорі протягом кількох років ще не привід розглядати його на таку високу і відповідальну посаду, як головний тренер національної збірної", – поділився Решко у інтерв'ю meta-ratings.

Нагадаємо, УАФ досі не обрала головного тренера збірної України після відходу Андрія Шевченка з посади. Вже 1 вересня на "синьо-жовтих" очікує матч кваліфікації до ЧС-2022 проти Казахстану.

"Продовження політичної диктатури УАФ": Вадим Скічко – про MEGOGO, критику збірної України і своїх хейтерів