УКР РУС

Чижевський зіткнувся з несподіваними проблемами в Агробізнесі – команда повністю втратила мотивацію

25 березня 2020 Читать на русском

Головний тренер Агробізнеса Олександр Чижевський поділився думками з приводу рішення керівництва клубу не боротися за підвищення у класі.

"Звісно, ми вже розмовляли з футболістами з цього приводу, оскільки дуже багато питань від них. Наше завдання – виходити і перемагати у кожному матчі. Кожен футболіст повинен сам перед собою ставити мотивацію.

Один із лідерів Першої ліги відмовився від виходу в УПЛ – президент клубу назвав причину

Адже на кого зараз звертають увагу? На футболістів із команд верхньої частини таблиці – як в УПЛ, так і в Першій лізі. Ми постійно будемо шукати футболістів, аби точково підсилитись, будемо награвати склад і чекати на завдання, які нам поставить президент. Якщо команда буде впевнена в собі, у своїх діях, то чим вище вона буде, тим впевненіше почуватиметься і це буде переноситись на майбутнє", – сказав Чижевський у коментарі програмі "Україна футбольна".

Нагадаємо, на початку березня президент Агробізнеса Олег Собуцький заявив, що клуб з Волочиська не буде виступати в УПЛ, навіть якщо посяде одне з трьох перших місць у поточному розіграші Першої ліги, оскільки команда не має власного стадіону та інфраструктури.

Динамо – в топ-5 Європи за важливим показником, Шахтар – друга найнижча команда континенту