УКР РУС

Чижевський: У разі наступної невдачі у єврокубках з Де Дзербі ніхто церемонитися не буде

9 грудня 2021 Читать на русском

Легендарний захисник, а нині головний тренер Агробізнеса Олександр Чижевський пояснив, що завадило "гірникам" відсвяткувати першу перемогу у Лізі чемпіонів.

"Знову "гірники" не досягли успіху в реалізації гольових моментів. Таке враження, що їхньої виконавської майстерності вистачає, щоб забивати лише в чемпіонаті УПЛ.

Палкін розкрив головний мотив продовження контракту з Мораєсом – рішення ухвалили несподівано

Другий негативний момент: відсутність належної концентрації в компенсований час, але ж у футбол грають не тільки 90 хвилин. Паніка на останніх секундах матчу в обороні коштувала Шахтарю пропущеного гола і серйозних фінансових та іміджевих втрат.

Що стосується отриманих дивідендів, то тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі кинув у бій відразу кількох молодих українців, і вони мали можливість збагатитися дуже цінним міжнародним досвідом. Залишається сподіватися, що він допоможе їм прогресувати, оскільки в разі ще одного такого провалу в єврокубках ніхто з Роберто Де Дзербі вже церемонитися не буде", – цитує Чижевського Meta Ratings.

Нагадаємо, Шахтар в останньому матчі груповго турніру Ліги чемпіонів у доданий час втратив перемогу над Шерифом і посів у своєму квартеті останню сходинку з 2 пунктами в активі.

Шахтар закінчив: ротація Де Дзербі, пасивність в обороні та сором за уболівальників – розставляємо крапки над "і"