УКР РУС

"Чим він зараз заслужив виклик?": Циганик розкритикував рішення Реброва щодо заявки збірної України

10 жовтня 2023 Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик залишився здивований деякими кадровими рішеннями Сергія Реброва, які стосуються заявки збірної України на матчі відбору Євро-2024.

"Травмувалися Циганков та Ярмоленко, викликали Русина. Чим він зараз заслужив виклик в збірну більше, ніж Гуцуляк? Русин з початку сезону майже не грав і він одразу їде в збірну. Гуцуляк відіграв всі матчі, голи забивав.

Лунін не приїде до табору збірної України – Реброву довелося вносити зміни перед самісіньким стартом підготовки

Що за стереотип? У мене в голові вже складається якась певна система, я не хочу її озвучувати, але мені це не зовсім зрозуміло. Я вже казав: Назарина-Бабенко, чим Бабенко не заслужив виклик в збірну? Чи ми вибираємо тільки з Динамо і Шахтаря?

Сваток-Сарапій у СК Дніпро-1. Оце пара, яка зараз набрала форму і я дуже радий, що прислухався Сергій Станіславович, що не тільки з Динамо і Шахтаря треба викликати футболістів. Треба шукати й інші варіанти. Ну от зараз довикликали Сватка, а Сарапій? Я вважаю, що він так само заслуговує на те, щоб бути в збірній. Зараз це найнадійніша пара центральних захисників", – поділився Циганик у програмі Циганик Live.

Нагадаємо, вже 14 жовтня збірна України зіграє з Північною Македонією у матчі відборі Євро-2024, а 17-го – проти Мальти. Наразі у групі C Італія, Україна та Північна Македонія мають по 7 очок.

"Шахтар до мене не звертався": Русин у Сандерленді – Миколенко запрошує в гості, ван Леувен на зв’язку, протеже Мбаппе