УКР РУС

Чічаріто спробують втримати потрійною зарплатнею

13 травня 2011

"Манчестер Юнайтед", схоже, навіть не думає про те, аби відпустити Ернандеса в іншу команду.

На тлі чуток, що з'явилися про можливий інтерес мадридського "Реалу" до мексиканського нападника "Манчестер Юнайтед" Хав'єра Ернандеса, більш відомого як Чічаріто, манкуніанці після сенсаційного дебютного сезону 22-річного гравця в Англії мають намір запропонувати йому новий довгостроковий контракт на значно кращих умовах.

Підписаний влітку минулого року з мексиканського "Чівас Гвадалахара", Ернандес у свій перший же сезон в "Манчестер Юнайтед" забив 20 голів, внісши величезний внесок в успіхи команди сера Алекса Фергюсона, яка вже в суботу може завоювати рекордний 19-й чемпіонський титул.

Крім Прем'єр-Ліги, саме Ернандесу належить цілий ряд ключових голів у Лізі Чемпіонів, де "Юнайтед" дійшов до фіналу і 28 травня посперечається за головний трофей з "Барселоною".

Успішна гра мексиканця не залишилася непоміченою, і, якщо вірити низці повідомлень, мадридський "Реал" готовий запропонувати за гравця 20 млн. фунтів стерлінгів. Проте раніше Фергюсон вже дав зрозуміти, що бачить у Ернандесу майбутнє клубу, і продаж молодого форварда в його плани абсолютно точно не входить.

Більше того, аби Ернандес остаточно відчув себе спокійно, по завершенні нинішнього сезону йому буде запропоновано новий 4-річний контракт, який передбачає зарплату в розмірі 60 000 фунтів на тиждень - у три рази більше, ніж мексиканець заробляє на даний момент.