УКР РУС

Червенков: При такій божевільній підтримці неможливо грати погано

9 травня 2011

Головний тренер "Севастополя" - Ангел Червенков, на післяматчевій прес-конференції, прокоментував протистояння між своїми підопічними і гравцями "Оболоні".

"Сьогодні на полі все трапилося так, як ми й очікували. Запекла гра, сильний супротивник. Добре, що нам вдалося виконати все задумане, а хлопці виконали всі установки на гру" - розповів Ангел Червоненко.

"У нас протягом двох таймів був хороший баланс у грі. Звичайно, шкода, що в другому таймі, коли у нас стали появлятися вільні зони, простір, куди вривалися наші гравці, ми не змогли використати наші моменти.

Але, найголовніше, що ми виграли, за що я вдячний своїм хлопцям. Вони провели блискучу гру, показали велику самовіддачу, характер - вони молодці. І, звичайно, спасибі нашим уболівальникам. При такій божевільній підтримці неможливо грати погано" - сказав головний тренер "Севастополя".

"Що стосується Ібраіма, то ми зробили дуже глибокий аналіз суперника і прийняли рішення поставити агресивного гравця вперед. Це був Ібраімі, і він прекрасно зробив свою роботу" - висловився тренер стосовно нападника клубу.