УКР РУС

Червенков: Після другого гола Шахтаря для нас все закінчилося

24 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Ангел Червенков поділився враженнями після матчу 9-го туру чемпіонату України проти Шахтаря.

"У першому таймі команда виглядала надійніше: діяли з хорошою концентрацією, закривали зони і не надавали суперникові великої кількості можливостей. "Гірники" прекрасно розігрують і контролюють м'яч, але до перерви створили дуже мало шансів.

Шахтар – Чорноморець – 3:0 – відео голів та огляд матчу

На жаль, у другій половині ми втратили концентрацію, стали допускати серйозні тактичні помилки, не виконали персональні завдання. Пропустили найважливіший перший гол, потім безглуздо забили самі собі ще. Важкий удар, однак технічні огріхи допускає кожен – це не проблема.

Після другого м'яча для нас все закінчилося. Знаємо, що команда незіграна, їй потрібен час, досвід і майстерність. В майбутньому постараємося не допускати таких серйозних тактичних помилок.

Дав вказівку гравцям використовувати будь-яку можливість для удару по воротах. Ми очікували деяких змін у складі суперника, але у нас є кадрові питання. Наш основний центральний нападник не грає через травму. Дозволив іншим хлопцям показати себе. Розуміли, що буде важко, адже збереження м'яча на чужій половині – наша велика проблема, потрібно над цим працювати.

Шахтар не без везіння розгромив Чорноморець

Ми розглядаємо варіанти підсилення команди. Напевно, легіонери будуть. Найголовніше, чого я хочу, – бачити відповідальних людей, щоб колектив бився, старався і виконував наші вимоги. Хочу створити команду, яка не боїться, на виїзді і вдома грає в хороший, привабливий футбол. Для цього потрібні і якісні виконавці", – цитує Червенкова офіційний сайт Шахтаря.