УКР РУС

Червенков: Чорноморцю необхідно підсилюватись, будемо шукати якісних виконавців

27 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Ангел Червенков прокоментував розгромну перемогу "моряків" над Олександрією (3:0) в Кубку України.

"Була цікава гра, динамічна. У першому таймі ми не розкривалися, грали надійно, чекали на свої моменти. Звичайно, багато моментів не було. Але ми хотіли дізнатися, як суперник буде грати, тому що на у Олександрії полі з'явилася резервна команда, було кілька замін.

Це нас здивувало, молодь олександрійців, що з'явилася на полі, показала хороший футбол. Тому ми, можу сказати, трохи "прочитали" суперника. У другому таймі нам вдалося створювати хороші моменти, виходили хороші атаки. Забили тричі. Думаю, що всі повинні бути задоволені.

Чорноморець – Олександрія – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Мені сподобалося, що команда показала характер, показала непоступливість. Всі викладалися на 100 відсотків, всі хотіли перемоги. Гадаю, що перемогли ми заслужено. Але, звичайно, є дуже багато, над чим треба працювати. Повторюю, команда будується ще, на полі були нові гравці. Тому я впевнений в майбутньому.

Чорноморцю потрібна якість. Ми аналізуємо наші проблеми, знаємо, де наші проблеми. Тому нам потрібно посилити команду. Поки ми недостатньо добре контролюємо м'яч, особливо на чужій половині. Ще нам потрібна впевненість перед воротами суперника. Тому будемо шукати якісних виконавців", – розповів Червенков прес-службі "моряків".

Зазначимо, Чорноморець розгромив Олександрію з рахунком 3:0 у Кубку України та вийшов у 1/8 фіналу змагань.

Кубок України: визначились всі учасники 1/8 фіналу