УКР РУС

Манчестер Юнайтед у рідних стінах мінімально здолав Вест Бромвіч, Челсі на виїзді впевнено переміг Ньюкасл

21 листопада 2020 Читать на русском

В рамках суботньої програми 9-го туру АПЛ відбулось три матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 9-й тур

Ньюкасл – Челсі – 0:2

Голи: Фернандес, 10 (автогол), Абрахам, 65

Астон Вілла – Брайтон – 1:2

Голи: Нгойо, 47 – Велбек, 12, Марч, 56

Вилучення: Лемпті, 90+1 (Брайтон) (друга жовта)

Манчестер Юнайтед – Вест Бромвіч – 1:0

Гол: Фернандеш, 56 (пен)

Суботню програму дня відкривав поєдинок Ньюкасл – Челсі. Лондонці розпочали значно активніше і вже у першому таймі могли відірватись у рахунку, але завдяки героїчним діям голкіпера забити вдалось лише один. Маунт прострілив у штрафний майданчик і м'яч рикошетом від Фернандеса залетів у ворота. "Сороки" намагались нав'язувати боротьбу, але ніяк не могли вийти із оборони.

Нігерійський мільярдер готовий придбати частину акцій Арсенала, щоб клуб зміг виграти АПЛ та Лігу чемпіонів

У другому таймі ситуація на полі не змінилась – "сині" повністю захопили володіння м'ячем і почувались на полі господарями. На 65-й Вернер на швидкості майстерно пройшов кількох захисників і віддав під удар Абрахаму, який у дотик збільшив перевагу – 0:2. "Сороки" ж за увесь матч завдали лише один удар у площину воріт.

Астон Вілла у рідних стінах приймала Брайтон. Вже на 12-й хвилині гості відкрили рахунок – Велбек отримав точну розрізну від Лаллани, на швидкості пройшов з центру поля до карного майданчика та майстерно перекинув голкіпера.

Одразу по перерві навіс з стандарту у падінні замкнув Нгойо і зрівняв рахунок. Проте, довго радіти господарям не судилось – на 56-й Соллі Марч з лінії карного майданчика потужно вистрілив під поперечину і знову вивів "чайок" уперед. Під завісу зустрічі Лемпті примудрився отримати дві жовті за три хвилини і залишив гостей у меншості. "Леви" вирішили не марнувати нагоду і ринулись у атаку. На 90+4 їм вдалось заробити одинадцятиметровий, але після довгого перегляду VAR рефері його скасував. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу "чайок" – 1:2.

Манчестер Юнайтед зустрічався із Вест Бромвічем. Перша половина зустрічі була дуже нудною – манкуніанці виглядали розслабленими і не поспішали забивати, а гостям ніяк не вдавалось вийти із оборони і створити хоч-якийсь момент.

По перерві рефері призначив одинадцятиметровий у ворота Вест Бромвіча за гру рукою у штрафному майданчику. Його реалізував Бруну Фернандеш, щоправда зробив це з другого разу – перший голкіпер потягнув, але рефері помітив порушення і довелось перебивати. До кінця матчу манкуніанці мали безліч стовідсоткових моментів, щоб збільшити перевагу, але більше забити не змогли і фінальний свисток зафіксував мінімальну поразку Вест Бромвіча – 1:0.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ