УКР РУС

Челсі знайшов спосіб підписати Осімхена, закривши шлях Довбику

5 травня 16:35 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Нігерійський форвард Віктор Осімхен має хороші шанси розпочати наступний сезон в АПЛ

Осімхен готується покинути Наполі влітку. Футболіст уклав джентльменську угоду з клубом, підписуючи попередній контракт. Тому неаполітанці повинні відпустити свого форварда, як тільки надійде хороша пропозиція.

Довбик повинен обійти трьох конкурентів у шорт-листі кризового гранда – подробиці плану на 200 млн євро

На нігерійця претендують ПСЖ і Челсі, повідомляє інсайдер Джанлука Ді Марціо. У Лондоні не хочуть платити повну клаусулу в 120 мільйонів євро, а готують цікаву пропозицію. Челсі планує включити в угоду Лукаку та молодого футболіста, заплативши за Осімхена 80-90 млн.

Такий обмін з доплатою задовольнить всіх. Осімхен піде на підвищення. Челсі отримає підсилення на кризову позицію в центрі атаки. Наполі не доведеться шукати заміну найкращому бомбардиру – серед варіантів називали Довбика.

Лукаку різко відмовляється повертатися в АПЛ, але добре показує себе в Серії А за Інтер і Рому. Новим спортдиром Наполі стає Джованні Манна, який намагався запросити Ромелу в Ювентус.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ