УКР РУС

Челсі завдав Барселоні першої домашньої поразки за 5 років, ПСЖ розвалився у французькій битві: півфінали жіночої ЛЧ

20 квітня 22:44 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Відбулися перші півфінальні матчі в рамках жіночої Ліги чемпіонів 2023/24.

Жіноча Ліга чемпіонів, півфінали, перші матчі

Барселона – Челсі – 0:1

Гол: Катберт, 40

Ліон – ПСЖ – 3:2

Голи: Діані, 80, Дюморне, 85, Мажрі, 86 – Катото, 44, 48

Українка забила прямим ударом з кутового у ворота Галатасарая – відео гола року

Барселона і Челсі другий рік поспіль зійшлися у півфіналі. Минулого разу успіх святкували каталонки – 1:0 на виїзді, 1:1 вдома. Цього разу вони знову були фаворитками. Коефіцієнт на перемогу Челсі у столиці Каталонії складав захмарні 16.

Краще, ніж гол, забитий улюбленою командою на останніх хвилинах, може бути лиш перегляд цього матчу з чипсами Lay’s та пивом. Чипси 100% якості, що виготовлені в Україні, допоможуть зробити смак перемоги ще насиченішим і незабутнім.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Адже є Lay’s? Буде футбол!

Саме так і сталося. Наприкінці першого тайму Челсі шокував господарок красивою комбінацією з ударом Ерін Катберт у дев'ятку.

Барселона провисіла на воротах "синіх" весь другий тайм, але була змушена миритися з першою домашньою поразкою за 5 років!

Востаннє така оказія траплялась у лютому 2019-го, коли "кулес" не впорались зі Спортінгом Уельва в чемпіонаті Іспанії. Вперше з квітня 2022-го Барселона не забила. Розкішний сезон "підмочений" – до цього було 35 перемог і 2 нічиї. Втім, каталонки мають шанс все виправити 27 квітня у матчі-відповіді на полі Челсі. Нагадаємо, саме Барса – чинний переможець жіночої ЛЧ.

Інший півфінал був монофранцузький. Ліон приймав ПСЖ. Столичні повели 2:0 завдяки дублю Марі-Антуанетт Катото. Все "розтануло" за 6 хвилин під завісу зустрічі. Парижанки пропустили тричі і 28 квітня будуть сподіватися на власний камбек в рідних стінах.

Барселона-2006: Казанова з п'ятьма дітьми, колега Ван Дамма і жертва депресії після львівських Карпат – де вони зараз?