УКР РУС

Челсі запланував галактичне підсилення нападу – переможець ЛЧ готовий влаштувати чистку складу

31 травня 2021 Читать на русском

Переможець Ліги чемпіонів 2020/21 після здобуття європейської корони планує серйозно освіжити атакувальну ланку.

Завдяки перемозі в ЛЧ "пенсіонери" отримають від УЄФА чималі призові, левову частку з яких готові вкласти у підсилення складу в літнє трансферне вікно. Пріоритетом для Челсі є підписання форварда.

Забарний може опинитись у Челсі за сприяння Шевченка – ЗМІ озвучив суму трансферу

Основним кандидатом на переїзд у Лондон є Ромелу Лукаку, який свого часу не зумів закріпитися в Челсі (щоправда, бельгієць тоді був ще дуже молодим). "Сині" налаштовані скористатися фінансовими проблемами Інтера, який змушений продавати ключових футболістів. Через це чинний чемпіон Італії вже втратив головного тренера – Антоніо Конте достроково розірвав контракт. із "нерадзуррі".

28-річний Лукаку, найімовірніше, покине Інтер, а Челсі є головним кандидатом на підписання бомбардира. Також лондонці хочуть переманити Адаму Траоре з Вулверхемптона та Ерлінга Холанда з Борусії Д, але трансфер норвежця – пріоритет на 2022 рік.

Заради таких придбань "пенсіонери" готові відпустити кількох гравців. Зокрема, Олів'є Жиру, який близький до переходу в Мілан. Великі шанси на відхід з клубу мають форвард Таммі Абрахам та захисник Емерсон Пальмієрі. Найближчим часом до списку можуть додатися й інші імена, повідомляє Sky Sports.

Нагадаємо, по ходу сезону 2020/21 Челсі змінив Френка Лемпарда на Томаса Тухеля. Лондонська команда фінішувала 4-ю в АПЛ, дійшла до фіналу Кубка Англії і обіграла Манчестер Сіті у фіналі Ліги чемпіонів завдяки голу Кая Хаверца.

Рекорди і провали Динамо з Шахтарем, солодка помста Тухеля, Мессі та Роналду здають позиції – головне про ЛЧ 2020/21