УКР РУС

"Челсі" вийшов на перше місце АПЛ завдяки перемозі над "Мідлсбро"

20 листопада 2016 Читать на русском

У 12 турі чемпіонату Англії "сині" здобули потрібний результат на "Ріверсайді" (0:1).

Нічия "Ліверпуля" та "Саутгемптона" відкрила для "Челсі" шлях на вершину турнірної таблиці. Перемога над "Мідлсбро" виводила "аристократів" на "чисте" перше місце, тому мотивації підопічним Антоніо Конте точно не бракувало.

У першому таймі лондонці створили ряд моментів, які у кінцевому підсумку призвели до голу. Двічі воротам Вальдеса загрожував Педро, але відзначився інший іспанець у складі "Челсі" Коста. Поки захист "Боро" ловив гав, Дієго найкраще зорієнтувався під час подачі з кутового та в дотик переправив м'яч у ворота.

Зі стартом другої половини матчу гості активно побігли в атаку, однак згодом "червоно-білі" вирівняли ситуацію на полі, організувавши декілька спроб для взяття воріт зі своєї сторони. Втім, найкращий шанс для голу все ж мали "аристократи" – Коста скинув "круглого" під удар Педро, а той з вигідної позиції влучив у поперечину.

"Мідлсбро" не змирився з програшем і на останніх хвилинах створював тиск на володіння Куртуа. "Челсі" вміло відстояв свою перемогу і з 28 очками очолив турнірну таблицю.

Англія. АПЛ, 12 тур

"Мідлсбро" – "Челсі" – 0:1

Гол: Коста, 41