УКР РУС

Челсі та Арсенал у лондонському дербі голів не забивали

17 вересня 2017 Читать на русском

Обидві команди грали доволі обережно, ніхто не хотів пропускати. Ініціатива переходила із рук в руки, але до взяття воріт так і не дійшло. Лондонське дербі між Челсі та Арсеналом завершилося нічиєю 0:0

Перший тайм, попри те, що завершився сухими нулями, був доволі цікавим та багатим на події. Уже на старті зустрічі Альваро Мората небезпечно пробивав по воротах Чеха. М’яч пройшов у лічених сантиметрах від цілі.

Арсенал, практично ж одразу відповів своєю атакою. Бельєрін віддав хорошу передачу на Велбека, і Дані потужно пробив головою. М’яч просвистів біля хрестовини.

В середині тайму Педро завалили на газон, але після консультації з лікарями, гравець Челсі повернувся на футбольне поле і одразу опинився на вістрі атаки. Він вийшов віч-на-віч із Чехом, але голкіпер зумів відвезти загрозу.

Під завісу першої половини зустрічі Ремзі не вистачило дещиці аби "розмочити" рахунок і вивести Арсенал вперед. Аарон здійснив сольний прхід, накрутив двох захисників та пробив у дальній кут. М’яч прийняла на себе стійка.

У другому таймі тренери вирішили змінювати гру у передній лінії. Обидва "коучі" розуміли - гру потрібно освіжати. Спочатку свій хід зробив Венгер і замінив непомітного Ляказетта та Санчеса. А згодом і Конте зробив заміну. Замість Вілліана випустив Азара. Бельгієць показав, що він у формі і створив кілька небезпечних нагод для партнерів і пробивав сам.

Під кінець матчу не витримали нерви у Давіда Луїса. Він грубо зіграв проти Колашинаца, і арбітр вилучив захисника Челсі.

Челсі тепер має в своєму активі 10 очок і займає 3 сходинку.

Арсенал має 7 пунктів і закріпив за собою 12 сходинку.

Англія. Прем’єр-Ліга, 5 тур

Челсі – Арсенал – 0:0

Червона картка: Давід Луіс, 87