УКР РУС

Челсі – Саутгемптон: прогноз на матч 1/2 Кубка Англії 2017/18

19 квітня 2018 Читать на русском

Челсі протестує Саутгемптон у рамках півфіналу Кубка Англії. Який прогноз на матч, підкаже "Футбол 24".

Матч Челсі – Саутгемптон відбудеться на нейтральному лондонському стадіоні "Уемблі"у неділю, 22 квітня. Початок гри о 17:00.

Рюдігер розкритикував тактику Конте і був виведений зі складу Челсі

Челсі – Саутгемптон, прогноз букмекерів на матч 1/2 Кубка Англії:

Букмекерська контора Bwin очевидним фаворитом зустрічі бачить команду Антоніо Конте. Коефіцієнт на перемогу Челсі становить лише 1,4. Нічию оцінили у 4,5. У перемогу Саутгемптона вірять найменше – кожна поставлена копійка буде помножена за такого результату на 7.

Форма команд

Челсі майже втратив усі шанси на топ-4 і Лігу чемпіонів. Домашні невдачі з Тоттенхемом (1:3) і Вест Хемом (1:1) відкинули команду Конте на відстань у мінус 8 очок. З Ліги чемпіонів лондоці вилетіли після розгрому від Барселони, а у півфінал Кубка Англії пройшли лише в додатковий час, дотиснувши Лестер. Єдиний тріумф за 5 матчів в основний час – вольова перемога над Саутгемптоном.

Саутгемптон – Челсі – 2:3 – відео голів та огляд матчу

"Святі" відстаються від рятівного 17-го місця на 5 очок. Саутгемптон програв 4 матчі поспіль в АПЛ, а перед тим було дві нічиї. Березневий прихід нового тренера Марка Х'юза допоміг лише в тому, щоб пройти нижчоліговий Віган у чвертьфіналі Кубка. Інші 3 матчі 54-річний валлійський наставник програв.

Статистика протистояння

Челсі виграв обидва матчі між командами у сезоні 2017/18, щоправда мінімально. Саутгемптон програв також 3 попередні зустрічі.Останній тріумф "святих" датований 2015-м роком. У неділю відбудеться 100-й матч цих суперників. На 15 перемог більше у Челсі.

Саутгемптон – Челсі: лондонці чекали таку перемогу 16 років, а Азар увійшов у топ-3 бомбардирів команди в АПЛ