УКР РУС

Манчестер Юнайтед вдома сенсаційно поступився Крістал Пелас, Челсі перестріляв Норвіч в неймовірному поєдинку

24 серпня 2019 Читать на русском

В суботніх матчах АПЛ перемоги здобули Челсі, Крістал Пелас, Саутгемптон та Лестер.

Англія, Прем'єр-ліга, 3-й тур

Норвіч – Челсі – 2:3

Голи: Кентвелл, 6, Пуккі, 30 – Абрахам, 4, 69, Маунт, 18

Манчестер Юнайтед Крістал Пелас 1:2

Голи: Джеймс, 89 – Айю, 32, ван Анхольт, 90+3

Брайтон – Саутгемптон – 0:2

Голи: Дьєнепо, 55, Редмонд, 90+1

Вилучення: Андоне, 30

Шеффілд Юнайтед – Лестер – 1:2

Голи: Макберні, 62 – Варді, 38, Барнс, 70

Уже на старті зустрічі Челсі відкрив рахунок завдяки влучному удару Абрахама, який відгукнувся на поперечну передачу Аспілікуети. Проте за дві хвилини Кентвелл зрівняв, пробивши у нижній кут воріт. На 18-й хвилині хавбек Челсі Мейсон Маунт скористався передачею Пулішіча – класно пробив під поперечку та знову вивів лондонців вперед. Та ще в першому таймі Пуккі відновив статус-кво: фін отримав пас із глибини й забив Кепі з близької відстані. Та все ж перемогу святкували "сині". Це Абрахам на 69-й хвилині не зустрів опору захисників і класно пробив повз Крула.

Ще в першому таймі гравці Крістал Пелас здивували господарів Манчестер Юнайдед, першими відкривши рахунок в поєдинку. Простий виніс від воріт, скидка Шлуппа головою на Айю, останньому залишалось розібратись з голкіпером – 0:1. Юнайтед, програючи по ходу всього поєдинку та зрівнявши рахунок на 89-й хвилині, все ж не зумів набрати бодай 3 очки у матчі зі скромним Крістал Пелас – Патрік ван Анхолт після швидкої контратаки забив з кута штрафного майданчика та подарував радість власним вболівальникам.

Саутгемптон спокійно переграв Брайтон на виїзді. На початку другого тайму Дьєнепо відкрив рахунок, а вже у доданий арбітром час Редмонд закрив усі питання щодо переможця.

Лестер, незважаючи на значний опір Шеффілда, зумів довести власну перевагу завдяки влучним пострілам Варді та Барнса. Новачки АПЛ зуміли відповісти лише голом Макберні в середині другого тайму.

Турнірна таблиця АПЛ