УКР РУС

Челсі переміг Уотфорд у надрезультативному матчі

15 травня 2017 Читать на русском

У перенесеному матчі 28 туру АПЛ чемпіони зуміли перемогти "шершнів" (4:3).

У п'ятницю Челсі став чемпіоном Англії, а Уотфорд трішки згодом дізнався, що точно залишиться в АПЛ на наступний сезон, тому сьогоднішній поєдинок команди грали у своє задоволення.

Тривалий час гольових моментів не виникало, однак у середині першого тайму м'яч влетів у ворота кожної з команд. В обох епізодах у центрі уваги опинився Террі. Спершу він відкрив рахунок після незграбної скидки Зума, на якого спрямовувалася подача з кутового, а через 2 хвилини погано зіграв у власному штрафному майданчику. Капу скористався ризикованою передачею капітана Челсі назад Беговічу.

Ближче до перерви "аристократи" організували ще дві хороші атаки. Вілліан дав розкішну діагональ на Азара, Еден покращив ситуацію для удару і спробував влучити у ближній кут не вистачило сантиметрів. 4 хвилини по тому бельгієць виконав подачу з кутового, "шершні" з ним впоралися, але першим на підхопленні був Аспілікуета – 2:1.

На старті другої половини зустрічі суперники ще раз обмінялися голами. Батшуаї збільшив перевагу Челсі, забивши м'яч у пусті ворота після передачі Аке, а Янмаат знову скоротив відставання Уотфорда більярдним ударом у дальню "шістку". На 74 хвилині рахунок взагалі став рівним. Клеверлі подав у штрафний майданчик "синіх", внаслідок чого м'яч потрапив до Окака. Потужний удар по центру воріт не залишив шансів Беговічу.

Останнє слово все ж залишилося за господарями. Класний удар Фабрегаса у дальній кут приніс Челсі перемогу. Команди видали прекрасний ефектний поєдинок. Після фінального свистка на чемпіонів очікує нагородження.

Англія. АПЛ, 28 тур

Челсі – Уотфорд – 4:3

Голи: Террі, 22, Аспілікуета, 36, Батшуаї, 49, Фабрегас, 88 – Капу, 24, Янмаат, 51, Окака, 74

Вилучення: Прьодль, 90+2

Турнірна таблиця АПЛ

, а також у Viber