УКР РУС

"Челсі" - "Спартак". Хто на що сподівається?

3 листопада 2010

Анчелоті хоче виграти найкращий турнір на планеті, а Карпін вважає, що ні в чому йому не поступається.

Зокрема тренер “Челсі” зізнався, що “Спартак” грав гілно, проте тепер “Челсі” гратиме по іншому: "Наша команда демонструє успішні виступи як у Лізі чемпіонів, так і на внутрішній арені, однак нам і надалі необхідно викладатися на всі сто. Адже, коли сходиш на вершину, усім кортить скинути тебе звідти. Це природно.

У нашому попередньому матчі, який проходив два тижні тому, "Спартак" добре зіграв у другому таймі, завдавши нам чимало клопоту. Ми ж бо приділили багато уваги своїй обороні. Але завтра маємо намір показати зовсім іншу гру.

Я вважаю Лігу чемпіонів найкращим турніром на планеті. Тут демонструється якісніший футбол, ніж на чемпіонаті світу, позаяк команди мають можливість готуватися до матчів упродовж усього року. Це просто найкраще клубне змагання світу".


А от наставнику “Спартака” Валерію Карпіну потрібно перемагати у цьому важкому матчі: "Для нас це не вирішальний матч, щоправда він буде важким, адже ми протистоятимемо одній з найкращих команд світу. Результат може бути будь-який.

Якщо пригадати другий тайм нашої попередньої зустрічі, то ми нічим не поступалися супернику. Для багатьох наших футболістів то був перший досвід боротьби з такою командою, як "Челсі". Втім, ми стали розважливішими, тож я з нетерпінням очікую на гру.

Зазначу, що Дідьє Дрогба - це один з найкращих форвардів світу. Звісно, нам варто пильнувати його, як і багатьох інших майстерних виконавців, однак робити індивідуальні настанови я не збираюся. Нам дуже допомагає Айден Мак-Гіді, він значно підсилив нашу гру на флангах. Утім, він здатен на більше".