УКР РУС

Челсі – Манчестер Юнайтед: післяматчева прес-конференція Антоніо Конте

20 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Челсі Антоніо Конте поділився враженнями після фінального матчу Кубка Англії проти Манчестер Юнайтед.

"Я не дуже задоволений грою своєї команди. Але ми грали проти сильного суперника і добилися результату. Я дуже радий за моїх гравців і наших уболівальників. Всі вони заслужили цю перемогу. Було непросто, на папері МЮ виглядав сильніше за Челсі. Ми виграли за рахунок скромності і роботи.

Челсі – Манчестер Юнайтед – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Коли звикаєш перемагати щороку, то сезон на кшталт цього може створити проблеми. Під час подібного сезону трапляються моменти, коли у тебе є багато питань до самого себе. Думаю, в цьому важкому сезоні я довів, що є серійним переможцем. Це правда.

В Англії важко перемагати, тут нічого нікому не гарантоване перед початком сезону. Весь сезон ми дуже старалися, а цей цінний трофей став гідною нагородою за важку роботу. Ця перемога в Кубку Англії для мене важливіша, ніж деякі інші трофеї.

Я два роки в Челсі. Щоб не сталося надалі, я назавжди полюбив ці кольори, цей клуб і цих уболівальників. Моя позиція щодо майбутнього не змінилася. Я не хочу чути ні про які пропозиції від інших клубів. Я поважаю контракт з Челсі і продовжу працювати в клубі", – цитує Конте прес-служба Челсі.