УКР РУС

Челсі – Манчестер Юнайтед: передматчева прес-конференція Антоніо Конте

19 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Челсі Антоніо Конте поділився очікуванням напередодні фіналу Кубка Англії проти Манчестер Юнайтед.

"Знову опинитися в фіналі через рік – велике досягнення. Мені добре запам'ятався минулий фінальний матч, в якому ми поступилися Арсеналу. Було прикро догравати поєдинок вдесятьох через вилучення Мозеса, адже ми розраховували на завоювання Золотого дубля.

Челсі – Манчестер Юнайтед: прогноз на фінал Кубка Англії 2017/18

Будемо намагатися віддати всі сили заради перемоги в найстарішому англійському турнірі. Виступаючи в фіналі, немає нічого важливішого за перемогу. Вважаю, що визначальним фактором стане тактика. Поки важко сказати, який темп зададуть клуби, все стане ясно вже по ходу зустрічі.

Можу точно сказати, що це буде мій останній матч... в сезоні. Для мене і моїх футболістів це остання гра. Як ви знаєте, у мене є контракт, і я відданий клубу.

Ми повинні бути сфокусованими на завтрашньому матчі. Для нас це дуже важлива гра, тому що у нас видався важкий сезон. Проте, ми можемо завершити його завоюванням трофею.

Черговий титул – це завжди важливо для гравців, тренера, вболівальників і клубу. Ми повинні зробити все, щоб перемогти", – цитує Конте офіційний сайт Челсі.