УКР РУС

Лаціо врятував нічию з Кальярі завдяки фантастичному голу Іммобіле: огляд матчу

11 березня 2018 Читать на русском
Автор: Олександр Гапоненко

Лаціо зіграв внічию з Кальярі в гостях в матчі 28 туру Серії А. Огляд матчу читайте на Футбол 24.

Лаціо врятував нічию в гостях в матчі з Кальярі (2:2). Рятівний гол на 90+5-й хвилині забив головний бомбардир "орлів" Чіро Іммобіле фантастичним ударом п'ятою.

Кальярі відкрив рахунок в матчі – гол на рахунку нападника Леонардо Паволетті, який зіграв на добиванні після сейву голкіпера Лаціо Стракоші.

Лаціо зрівняв рахунок завдяки автоголу. Захисник Кальярі Лука Чеппітеллі зрізав м’яч в свої ворота в єдиноборстві з Лукасом Лейвою.

Господарі вийшли вперед з допомогою відеоасистента арбітра VAR. Рефері матчу Марко Гуїда призначив пенальті після перегляду дискусійного моменту (в штрафному сфолив Луїс Феліпе), і Ніколо Барелла реалізував 11-метровий.

Лаціо врятувався на останній, 5-й компенсованій до другого тайму хвилині. Гол на рахунку Чіро Іммобіле.

Кальярі – Лаціо – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Емоції Лаціо – від нуля до максимуму

Протягом матчу Лаціо в перерві між іграми з Динамо в Лізі Європи намагався зрозуміти, в якому стані підійдуть римляни до гри в Києві.

І насправді це неможливо було осягнути до самого фінального свистка. З одного боку проти Кальярі не найкраща гра Лаціо – "орли" двічі поступались в рахунку, були за крок від поразки. З іншого боку – неймовірний емоційній підйом команди Сімоне Індзагі після фантастичного голу Іммобіле на останніх секундах.

Так що іноді в футболі все вирішують секунди. Лаціо замість того, щоб приїхати в Київ в пригніченому стані, вирушить до столиці України в прекрасному настрої та пам’ятаючи, що не треба опускати руки до останніх хвилин і секунд зустрічі.

Гравці матчу – Чіро Іммобіле та Феліпе Андерсон

Чіро Іммобіле – герой "біло-блакитної" частини Риму, тут безумовно, без суперечок. Але відзначимо і внесок в рятівний результат півзахисника Феліпе Андерсона.

24-річний атакувальний півзахисник, який вийшов на заміну на 65-й хвилині, зробив все, щоб Лаціо поїхав з Сардинії з набраними очками.

Перед тим, як забив Іммобіле, Андерсон зробив прохід та асист на 90+3-й хвилині. Іммобіле не влучив по м’ячу, а Нані, опинившись на 11-метровій позначці, не зумів влучити в ворота з дуже зручної позиції. На 90+5-й хвилині асист Феліпе Андерсон знайшов Іммобіле, і на пару вони створили один з найкращих голів 2018 року.

VAR: сумнівна перевага не в тих руках

Всі розуміють, що потрібно йти в ногу з часом та те, що за новими технологіями майбутнє в тому числі і футболу.

Але що робити, коли технології працюють проти тебе? В таку ситуацію потрапив Лаціо. Фанати "орлів" обурюються тим, як була застосована система VAR (відеоасистент арбітра).

Справа в тому, що при рахунку 1:0 на користь Кальярі в штрафному майданчику господарів збили Чіро Іммобіле. Чіро був настільки впевнений в фолі, що накинувся на арбітра та заробив попередження. Але цей момент не взяли на розгляд відеоасистента, притому, що він був достатньо сумнівний в плані рішення арбітра Марко Гуїди.

Але коли суперечливий момент стався за рахунку 1:1 у штрафному Лаціо в другому таймі, цей момент розглянули. І справедливо призначили пенальті, який реалізував Ніколо Барелла.

Скандал в будь-якому випадку в Італії буде. На щастя, градус напруження трохи зняв гол Іммобіле.

Атмосферне прощання з Асторі

Давіде Асторі, що пішов з життя нещодавно, провів в Кальярі 6 років, з 2008 по 2014-й.

Клуб з Сардинії красиво попрощався з екс-гравцем в матчі з Лаціо. Кальярі надрукував футболки з 13-м номером для всіх гравців команди, футболісти Кальярі вийшли в них перед матчем. А на 13-й хвилині стадіон проводив Асторі в останню путь стоячими оваціями…

Ciao Davide!

Давіде Асторі – смерть Професіонала, Романтика, Капітана

Кальярі – Лаціо – 2:2

Голи: Паволетті (25), Барелла (74, пенальті) – Чеппітеллі (35, автогол), Іммобіле (90+5)

Кальярі: Краньйо – Романья, Чеппітеллі, Кастан – Панкраціо, Іоніце (Дейола, 67), Барелла (Дессена, 90), Падоін, Мьянге – Кван Сон Хан (Фаріас, 81), Паволетті

Лаціо: Стракоша – Луїс Феліпе, де Врей (Нані, 76), Раду – Баста, Пароло (Андерсон, 65), Лейва, Луліч, Лукаку (Мілінковіч-Савіч, 65) – Луїс Альберто – Іммобіле