УКР РУС

Бєлік знайшов підсилення для команди Пушіча в Шахтарі U-19 – тренер оцінив прогрес своїх підопічних

27 грудня 2023 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря U-19 заявив, що Тоіров, Удод і Демченко намагаються повернутися до розташування головної команди.

"Якщо гравець працює, вчиться і намагається в тренувальному процесі виправити помилки, я дам ще один шанс, якщо ж не виправляється, не дослухається до порад тренерів і не працює над собою, йому не місце в команді. Для мене немає пріоритету, якщо футболіст викликався до розташування першої команди. Коли він виконує вимоги, виявляє лідерські якості й допомагає молодим гравцям, то матиме повагу і гратиме в основному складі, а якщо знижує до себе вимоги чи не демонструє результат, то шанс матиме хтось інший.

Шахтар планує повернути зіркового легіонера – агент гравця розповів подробиці

Критерій один – футбольне поле і тренувальний процес. Тоіров, Удод і Демченко намагаються повернутися до розташування головної команди. Якщо вони працюють, удосконалюються та не знижують до себе вимог, то отримують ігровий час, а молодші розуміють, що грають ті, хто працює на тренуваннях, постійно прогресує, має бажання та не лінується", – цитує Бєліка клубна прес-служба "гірників".

До слова, на зимову перерву "гірники" пішли на четвертій сходинці УПЛ. Підопічні Пушіча мають у своєму активі 31 турнірний пункт після 15 матчів.

Коноплянка у Карпатах, або ще 4 варіанти для "збитого льотчика" – Європі він не потрібен