УКР РУС

Бєлік: За майстерністю та якістю футболу Шахтар Ліону не поступається

2 жовтня 2018 Читать на русском

Екс-форвард Шахтаря Олексій Бєлік поділився очікуваннями на матч 2-го туру Ліги чемпіонів між Ліоном та Шахтарем.

"Шахтарю вкрай необхідно набирати очки у виїзному матчі з Ліоном. Потім будуть два матчі з Манчестер Сіті, тому у Франції бажано навіть виграти, тому що нічия в цій стратегії "гірників" сильно не влаштовує.

"Шахтар і Динамо грали між собою чесно". Томаш Хюбшман капітанить у Яблонці і мріє обіграти киян – наш ексклюзив

Впевнений, що за майстерністю та якістю футболу Шахтар Ліону не поступається. Фактор матчу без глядачів може як зіграти негативно для французів, так і позитивно, тому що команда буде грати з подвійною самовіддачею. Проте, у Шахтаря є всі шанси як мінімум не програти у Франції.

Звичайно, перемога в першому турі Ліона над Манчестер Сіті не тільки сплутала карти в турнірній таблиці, але і тепер ускладнює визначити справжню силу Ліона. Чи була це випадковість, чи Ліон дійсно зараз такий сильний, хоча і чемпіонат Франції не дає чіткої відповіді на це питання.

"Гірники" напередодні приїхали до Франції в гарному настрої, тому що обіграли в чемпіонаті Карпати 6:1. Напевно, вони чекали більшого опору у Львові, щоб краще підготуватися до Ліги чемпіонів. З іншого боку, команда сильно не втомилася, і ніхто з футболістів не отримав травми. Тому в Ліоні Шахтар постане в хорошому стані", – розповів Бєлік для Команда№1.

Нагадаємо, матч 2-го туру Ліги чемпіонів між Ліоном та Шахтарем відбудеться сьогодні. Початок зустрічі о 22 годині за київським часом.

Ліга чемпіонів, 2-й тур, анонс матчів вівторка: Зінченко у битві суперників Шахтаря та, можливо, останній шанс Моурінью