УКР РУС

Бєланов поскаржився на українські реалії через проблеми зі своїм фондом

26 квітня 2017 Читать на русском

Легендарний екс-гравець "Динамо" Ігор Бєланов розповів про проблеми з його фондом, які раптово виникли через банк.

"Новини в Україні бувають не тільки хороші, але і не дуже хороші. Будь-яке добре починання, як правило, у нас розбивається об реалії життя.

Ось вчора ми всі раптово дізналися про те, що в "Діамантбанку" ввели тимчасову адміністрацію, всі платежі зупинені, рахунки заморожені, гроші недоступні. Багато хто скаже: ще один банк з... Але все б нічого, якби в цьому банку не були відкриті рахунки Фонду Ігоря Бєланова. І всі гроші, які ми акумулювали для допомоги молодим і юним футбольним талантам, спортивним ветеранам і планували інвестувати в розвиток дитячо-юнацького футболу – всі заморожені і недоступні.

Ось як, скажіть, в такій ситуації людям, які не хочуть їхати з України, які хочуть будувати сильну і здорову країну тут, не опустити руки і не плюнути на все це? Адже в будь-який момент все, що ти робиш, може просто зникнути, – і не з твоєї вини... І винних немає... І фонд гарантованих вкладів не допоможе, тому що ти не фізособа... І не захищений ти ніяк... Одні на жаль, на жаль, на жаль...

Я не збираюся кидати розпочате, просто неприємно, коли підніжки ставлять в найнесподіваніших місцях", – повідомив Бєланов у фейсбуці.

Бєланов: Зайшов у музей "Динамо" – не побачив там навіть своєї фотографії. Де Бєланов, Блохін?

"Зідзвонилися із Марадоною – він мені подякував". Ігор Бєланов – як отримати "Золотий м’яч" і не забити пенальті

, а також у Viber