УКР РУС

Б'ярнасон: Нам вдавалось тримати Україну в страху, це життєва важлива перемога, але все вирішиться в останні хвилини

6 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної Ісландії та Астон Вілли Біркір Б'ярнасон прокоментував звитягу над Україною у 8 турі відбору ЧС-2018.

"Це була життєво важлива перемога, яка приносить нам місце, де ми і хочемо бути. Нам вдалося тримати їх у страху в другому таймі. Ми були дисципліновані в обороні і цілеспрямовані у своїх атаках, це принесло 3 очки.

Нам вдалося краще тримати м'яч у другій половині та проводити потужні атаки. Ми були в змозі побудувати свою гру на межі штрафного. Перший гол зробив нас розкутими, адже це означало, що вони повинні були бігти вперед. Відтак ми отримали багато вільних зон, в які вривались, і забили другий гол після вражаючої атаки.

У нашій групі всі матчі – важкі. Попереду в нас нелегка поїздка в Туреччиниу на наступну гру. Турки беруть реальну участь у боротьбі за перші місця після перемоги проти Хорватії. Все вирішуватиметься на останніх хвилинах в останній грі на груповому етапі", – цитує Б'ярнасона Morgunbladid.

Кваліфікаційний матч до ЧС-2018 Ісландія – Україна завершився поразкою "синьо-жовтих" з рахунком 2:0. Андрій Шевченко поділився враженнями від поєдинку. Дивіться відео голів та огляд матчу Ісландія – Україна.

Ісландія – Україна. 5 головних підсумків матчу відбору ЧС-2018

"Ну що, потішилися голам Туреччині не за правилами? Моментальна карма". Реакція соцмереж на безпорадну гру збірної України в Ісландії