УКР РУС

Буяльський двічі асистує: "динамівці" розбираються з німцями

13 липня 2014 Читать на русском

Київське "Динамо" у товариській грі на австрійських зборах перемагає "Карлсруе" з рахунком 2:1.

У спаринг-матчі український клуб перевіряв свої сили з німецькою командою "Карлсруе". І завдяки чудовій грі українця Віталія Буяльського "динамівці" здобули перемогу. Віталій відзначився двома результативними передачами на Аруну та Бертольйо.

Детальніше про перебіг матчу, дивіться нижче у новині.

1'. Команди розпочали поєдинок. Динамівці у традиційній білій екіпіровці, суперники - у синіх футболка та шортах.

4'. Віталій Буяльський організовує взяття воріт. Українець перехопив м'яч і увірвався до карного майданчика. Пройшовши аж до лінії воротарського, Віталій замість того, щоб пробити, відпасував на одинадцятиметрову позначку, а звідти вже потужним у даром в кут рахунок відкриває Аруна.

19'. Бертольйо подвоює перевагу! Люлька зі свого флангу прострілив у карний майданчик, там Мбокані поборовся, чим змусив помилитися захисника. У підсумку м'яч опинився у Буяльського, який проштовхнув сферу на дальню стійку, де був самісінький Бертольйо. Легіонерові вже нічого не лишалося, як переправити м'яч у порожній кут воріт.

33'. Аруна й Мізанскі щось не поділили й почали сперечатися. Арбітр довго не розбирався й обом виписав по "гірчичнику".

45'. Кінець першого тайму, команди йдуть на перерву за повної ігрової переваги киян, що адекватно втілилася в рахунку на табло.

46'. Команди починають другий тайм. І відразу дві заміни у "динамівців". Замість Шовковського на полі з'являється Коваль, а Ярмоленко змінив авотра голу Бертольйо.

52'. Калітвінцеву вдався прекрасний удар метрів із 23-ох. Але стійка виручила голіпера німецької команди.

55'. Перший сейв від Коваля! Ван дер Байзен головою з 13-ти метрів пробиває під поперечку, але український голкіпер у стрибку дотягується до м'яча й переводить його на кутовий.

59'. Ребров знімає Люльку. Його місце на полі займає Віда.

65'. Автор двох результативних передач Буяльський йде відпочивати. На полі з'являється Беланда.

67'. І знову ван дер Байзен не може пробити Коваля. Гравець німецької команди пробив з кута штарфного майданчика, але на місці Максим Коваль. Український воротар переводить м'яч на кутовий.

68'. Німці скорочують відставання. Після подачі від кута поля м'яч потрапив до Назарова. Останній, не довго думаючи, пробив по воротах. І сфера після рикошету від Мізанскі залітає в сітку рамки Коваля.

71'. Подвійна заміна у "Динамо": Вукоєвича змінює Рибалка, а Кравець виходить замість Мбокані.

77'. На полі з'являється Макаренко, відпочивати йде Цуріков. Також Ребров випускає Драговіча замість Сидорчука, і Даніло Сілву замість Селіна.

85'. Беланда отримує "нагороду" за грубу гру. У протокол матчу "динамівець" попаде із жовтою карткою.

90'. Лунає фінальний свисток. "Динамо" перемагає "Карлсруе" завдяки голам Аруни та Бертольйо.

"Динамо" - "Карлсруе" - 2:1

Голи: Аруна, 4, Бертольйо, 19 - Мізанскі, 68