УКР РУС

Бускетс озвучив найбільшу проблему збірної Іспанії

22 червня 2021 Читать на русском

Капітан збірної Іспанії Серхіо Бускетс проаналізував виступ своєї команди на Євро-2020. Після двох турів "Фурія Роха" набрала лише два очки.

"Будучи капітаном і маючи чималий досвід виступів на Євро і чемпіонатах світу, я розумію, наскільки важлива голова. Тобто те, що в ній відбувається. Моральний стан. Я вийшов на поле після матчу, щоб висловити свою підтримку та поділитися своєю енергією.

Конфлікт зірки Нідерландів з Іспанією набирає обертів – Коке жорстко відповів легенді

Третій матч в групі для нас, фактично, почався разом з фінальним свистком в поєдинку з Польщею. Було важливо почати правильно. З оптимізмом. Дотепер Іспанія грала краще за своїх суперників, домінувала, створювала моменти, не використала пенальті, не могла показати гідну ефективність в атаці. Але іноді треба просто, щоб тобі трохи посміхнулася удача.

Поки нам не вистачає психології переможця. Треба швидше повертати м'яч після його втрати, грати ближче до воріт суперника, рухатися швидше. Наша команда все ще молода. У нас є група гравців, які люблять володіти м'ячем. Мені подобається цей стиль. Здорове ставлення до справи, фейр-плей, домінування на полі", – цитує Бускетса офіційний сайт УЄФА.

Що потрібно Україні для виходу до плей-офф Євро-2020 – Шевченко може виграти від поразки, всі розклади